EFKbön vecka 32, 6-12 augusti

Festivalen Frizon

Fotograf: Jakob Knutsson

9-12 augusti är det dags för årets Frizonfestival. Detta är ett av EFKs största event och i år förväntas vi nå ett besöksantal på närmare 3000 personer.

Men det där med siffror är ju inte fokus. Frizon är och har alltid varit en festival inför Gud. Fokus är att varje människa som kommer till festivalen ska uppmuntras, utrustas och utmanas till ett helhjärtat liv med Jesus. Genom relevanta seminarier, Gudstjänster, samtal, bibelstudier men också genom konserter, galna upptåg och allmänt sommarhärlig atmosfär, är vår förhoppning att varje deltagare ska få se mer av Gud och det liv Han har för oss som enhet och individ. Att leva livet med Jesus innebär ju att göra det med allt vi är och i allt vi gör, från att sjunga lovsång i Ladan till att dansa sig svettig på en konsert.
I år är festivalens tema Röster. Vad och vem lyssnar vi på? I ett samhälle där vi ständigt matas av röster från alla håll behöver vi ställa oss den frågan. Vad låter vi tala in i vårt liv? Hur urskiljer vi Guds röst i det konstanta bruset? Läs gärna mer om temat på frizon.nu.
Vi uppmanar dig att komma och ta del av festivalen (även om du inte är ung)! Kom ut en sväng och insup atmosfären, eller städa en toalett eller två! Hör av dig så löser vi den saken!
Med varma hälsningar
Josef, Samuel och Julia, projektledare

 

Tacka för
  • det Gud gjort i förberedelserna. Tacka för hans trofasthet och för den kraft Han gett när mycket varit trixigt i arbetet denna vår.

 

Be för
  • Frizonledningen, projektledare samt de runt 80 personerna på olika ansvarsposter. Be om kraft, mod, glädje och styrka i det vi står i.
  • att alla som kommer till Frizon, för alla tre dygn eller bara en konsert, ska få uppleva att här finns något mer. Be om att varje individ ska få möta Guds kärlek!
Annonser

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s