EFKbön v 50, 10-16 december 2018

Tillsammans gör vi det möjligt!

Jag tänker ofta på hur viktigt det är att vi står tillsammans i det uppdrag som Gud har gett sitt folk att utbreda Guds rike i ord och handling. Ensam är inte stark!  Vi behöver varandra. Så är det här på EFKs Sverigekontor där jag jobbar. Här finns många duktiga, hängivna medarbetare som vill vara med att tillsammans med hela församlingsrörelsen se detta ske.

Vi vill fortsätta sända människor ut i tjänst både i Sverige och ut över vår värld. För att det ska bli möjligt behövs förböner och ett generöst givande. Vi har idag flera av våra utsända som jobbar hängivet i våra fyra fokusområden, som du ser här på bilden. De finns i många länder i våra fyra regioner, Europa- Mellanöstern, Afrika, Latinamerika och Asien.

Just nu förbereder sig två nya medarbetare för att resa ut till ett land i Nordafrika nästa år. Och Staffan och Anna Jenemark förbereder sig för att resa ut till Brasilien år 2020. De är beredda att bryta upp med sina familjer ut i till en annan kultur, språk och miljö.

Jag har själv varit med om att som familj lämna släkt och vänner Sverige i slutet av 1980-talet för att tillsammans med våra då två små barn flytta till ett annat land. Det hade inte varit möjligt om vi inte haft flera församlingar och enskilda som stod bakom oss i både bön och generöst givande.

Tillsammans gör vi det möjligt!

/Rune Jonsson, arbetar med missionärsunderhåll i EFK

Tacka och be för:

  • Tacka för alla utsända medarbetare som jobbar i våra fyra fokusområden. Använd gärna Specialnumret av tidningen EFK Direkt där ni kan se dem.
  • Tacka för alla församlingar och enskilda personer som troget ber och ger för att göra uppdraget möjligt.
  • Be för de två familjerna som nu förbereder sig för att resa ut i tjänst de närmaste åren. Vill ni ha mer info om dem så hör av er till rune.jonsson@efk.se
  • Be att de ska få ihop det underhåll de behöver för att göra detta möjligt.
  • Be för de utsända medarbetarna som svarat ja på Guds kallelse att bryta upp för att tjäna Honom i andra länder och kulturer.
Annonser

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s