Hjälp mig be för…

Här kan du dela det Du vill att vi ska be eller tacka för gemensamt. Du skriver det du vill dela i kommentarsfältet! Givetvis kan du välja att vara anonym när du lämnar ditt böneämne.

Annonser

211 responses to “Hjälp mig be för…

 1. Anonym

  Kära bröder och systrar,

  Min fru vill lämna mig efter nästan två decenniers äktenskap. Vi har tre barn. Jag är förtvivlad. Bed för oss så att vi kan hitta tillbaka till varandra.

  J.

 2. Aurora Sofia

  Jag känner oro för en ung man som jag var intresserad av men som berättade att han redan hade en flickvän. Jag trodde att han var en snäll troende kille men jag vet inte om allt egentligen var helt okej i hans liv eftersom han verkade tycka om mig också men inte kunna prata med mig. Jag vill lämna honom och alla våra möten i kyrkan i Guds händer och be Gud välsigna honom och älska honom tillbaka till sin församling om han är vilse just nu.

 3. anonym

  Kära Vänner! Snälla be för mig i JESU NAMN att jag klarar min körkort så snart så möjligt,min GUD FADER ge mig ork,styrka,vishet,klarhet,lust att klara körkortet,GUD om det är DIN vilja hjälp mig i JESU NAMN.

 4. anonym

  Kära Vänner! Snälla be för mig i JESU NAMN att jag klarar min körkort så snart så möjligt,min GUD FADER ge mig ork,styrka,vishet,klarhet,lust att klara körkortet,GUD om det är DIN vilja hjälp mig i JESU NAMN.

 5. Anonym

  Be för min oro och ångest. Söker frid så jag kan ta hand om mina barn

 6. Anonym

  Hjälp mig att be för att min fästman ska få möta Jesus och bli frälst.
  Gud, Du drog mig till Dig, trots uppväxten utan Gudstro i familjen och trots alla irrvägar jag gått. Du drog mig till Dig tills jag inte kunde se bort längre, tills jag bara ville tillhöra Dig, för evigt. Så jag VET att Du kan, och Du vill. Jag ber att du ska göra samma med honom. Bara då kan vi få ett gott liv tillsammans. Jag önskar att han får en STARK frälsningsupplevelse som han aldrig kan glömma eller bortse ifrån. Som jag fick. Och som jag tackar Dig och prisar Ditt namn för. Dra honom till Dig, Gud. Jag ber i Jesu namn. Snälla bed med mig!

 7. Jeanette

  Önskar förbön för ett jättejobbigt problem jag har. Och jag klarar det inte i egen kraft. Är helt förtvivlad över den här situationen. Vill bli löst ifrån beroendet av starka värktabletter.

 8. Jeanette

  Be gärna för mig. Vill bli fri ifrån starka värktabletter. Klarar det inte själv.

 9. Kristina

  Väntar på cancerbehandling. Tror att Gud kan bota även svår sjukdom – så ett helande vore fantastiskt att få uppleva! Längtar efter att bli frisk – antingen genom ett under eller genom sjukvården. Gud kan ju vara med i det också. Bed att jag och min man kan känna ett inre lugn mitt i allt det här.

 10. Johanna

  Ber om förbön inför ett läkarbesök och ett provsvar. Ber att allt ska se bra ut och att min sjukdomsoro ska få släppa!

 11. anonym

  tack att ni orlar bära oss i bön att min relation med min dotter blir helad mycket oförsonlighrt o talar inte samma språk hon är.alltid arg .
  …irriterad mådte få eget hem

 12. anonym

  be för dotter med ett barn äntligen fri från misshandel o förtryck
  behöver bli helad döpt in i kristus i tonåren att de ska ordning på livet att.hela situationen ska vändas till seger

 13. anonym

  be för ett gudoligt ingripande i en svår li situation dotter med 3åring måste få eget hem orning på sitt li frälsning helande från hjärtsjukdom är en trött mormor som inte orkar mer….

 14. Behöver hjälp med att be för min hälsa,har så ont i vänster sida med muskelslitningar över ishiasnerven,som gått över i höger sida och ben nu,så jag kan knappt gå.Har även mycket nervsmärta och svåra kramper som går från ryggen och ända ner i fötterna.Smärtorna är nu så olidliga att det knappt går att överleva.Skulle bli mycket tacksam för bönehjälp

 15. Anonym

  Jag önskar förbön för mitt psykiska mående. Livet känns långt och svårt…Har 2 söner som jag vill/måste leva för. Jag vill finnas för dem. Söker styrka, hopp och frid…

 16. Sussn

  Hjälp mig att be starkt för att vi blir en familj igen, att jag och min dotters far gifter oss igen. Att hans nuvarande fru får enannan fin man. De mår inte bra ihop och min dotter mår inte bra när hon är där. Be för oss att vi blir en familj igen snälla 🙏🏻

 17. Ingalill

  En nyfödd bebis,allvarligt sjuk.behover förbön.Tack för all hjälp

 18. Anonym

  Hjälp mig be inför ett läkarbesök. Ber att hudförändringen ska vara ofarlig! Amen

 19. Anonym

  Jag önskar förbön för min smärta och sjukdom i armen. Jag önskar, att Gud botar mig. Tack.

 20. Anonym

  Be för oss att vi får ett barn till.

 21. Anonym

  Be för mina söner att de ska komma tillbaka till Jesus! Be att de ska få kristna vänner och en församling. Be att jag skall få frid över att allt ordnar sej. / mamma

 22. Marie

  Jag har nu bett till Gud i ett år utan någon hjälp och jag lider varje dag. Lider med stora bokstäver. Jag fick för ett år sedan magproblem och det är mycket jobbigt. Jag har inget liv längre och vågar inte äta något. Läkarna försöker hjälpa mig men det går inget vidare. Jag börjar tappa hoppet och funderar inland på att bara avsluta livet. Livet hade precis börjat. Jag var nygift och nybliven mamma. Jag var sååå tacksam och så hände detta. Plötsligt en dag kom besvären. Snälla hjälp mig att be så det blir slut på detta elände.

 23. Emma

  Jag vill ha hjälp med att be för mig och min mamma som blev sjuka och knappt kan göra nåt jag vill bli glad igen och se min mamma å världen i färger, allt känns jobbig och jag väljer att lita på Herren att han ser mig och min mamma så vi kan leva lyckliga och hjälpa andra

 24. Victoria

  Be för mig och min sambo! Jag känner ingen glädje och mening i vår relation längre. Det känns dom jag lever i en lögn. Vi har två små barn. Be för att vi ska hitta tillbaka till varandra och att jag ska känna kärlek igen. Be att Guds heliga ande ska blåsa liv i vår relation. Be för att min sambo ska finna Jesus och för att Guds vilja ska ske. Om Guds vilja är att vi ska börja älska varandra igen och gifta oss, låt det ske!

 25. Anonym

  Be för helande min bror som är född 1981 och nu har fått grönstarr, ser redan dåligt på ett öga.

 26. Anonym

  Be för mig om en positiv förändring.
  Jag känner just nu att jag snart inte orkar leva mer.
  Att mina krafter snart är slut.
  Jag är ensam, barnlös och arbetslös. Livet
  känns otroligt meningslöst och jag orkar
  som sagt inte längre snart. Jag har familj
  med mamma och syster med barn och en
  svåger. Men jag vill ha något eget. En man
  och egna barn och ett jobb. Jag har inga
  storslagna drömmar om stora rikedomar
  eller berömmelse. Jag vill bara slippa vara
  ensam och inte ha ett arbete att gå till.

 27. Anonym

  Ber om förbön för min hälsa. Behöver krafter för att orka med jobbet.

 28. Utstött och mobbad

  Utstött och mobbad i många år bl.a pga min övervikt som blivit värre och värre med åren. Just nu besvärlig situation med en handledare som talar nedlåtande, behandlar mig kränkande och hotar med att underkänna mig. Det kommer ödelägga min yrkesframtid som jag har kämpat för trots mina fysiska besvär. Tagit upp det med högre instans och bett om att få ny handledare eller extern examinator men de kommer med svepskäl och jag får ingen hjälp. Känner oro och ångest, får ingen nattvila.
  Bed att Herren ingriper snart! Tack!

 29. Anonym

  Be för mig så jag blir bra i min onda nacke axel och rygg. Det känns så jobbigt just nu. Hur ska jag orka….

 30. Aliza

  Jag ber er ett förbön, att Gud rädda min son från den vägen som han befinner i,och Gud öppna hans ögon för att se den rätta vägen. Mitt hopp att Gud rädda honom från droger och onda kompisar
  Jag ska vara tacksam till Gud och till Er

 31. Aliza

  Jag ber er ett förbön, att Gud rädda min son från den vägen som han befinner i,och Gud öppna hans ögon för att se den rätta vägen. Mitt hopp att Gud rädda honom från droger och onda kompisar
  Jag ska vara tacksam till Gud och till Er

 32. Therese

  Hjälp att be för Hela min familj att de ska bli frälsta!!
  Och att tankar som inte är från Gud ska försvinna!
  Att jag ska förstå när Gud talar till mig.
  Att visa och vara stark inför min familj att Jesus är bäst! Tack för allt!!!!

 33. Anonym

  Be för en familj med två små barn att pappan inte ska få arbete på annan ort så de måste flytta. Be att de inte flyttar då barnen är i stort behov av vår närhet o hjälp. Bed att de blir frälsta de är muslimer.

 34. Anonym

  Be för en kvinna som flyr från psykisk ohälsa. Hon flyr genom alkohol, matmissbruk och bygger upp korta förhållanden med kvinnor. Hon har haft en tuff uppväxt och bär på många sår. Be om att hon ska få en stark gudsupplevelse och komma tillbaka till sin barnatro. Hon vill leva med en man men känner att hon inte vågar öppna upp sig för all smärta hon bär på. Amen!

 35. Maria

  Be för min syster K som mår dåligt igen och har åkt in. Vi anhöriga är utom oss av oro då hon är i ett allvarligt tillstånd. Hon behöver all bön hon kan få.

 36. Helena

  Snälla be för mig och min pojkvän. Känns inte bra just nu. Har haft/har en fnurra på tråden efter en del tjafs som varit. Min kille är inte som tidigare känns som han håller ett visst avstånd nu. Det är mest jag som tar kontakt nu. Jag är rädd att det ska ta slut mellan oss. Tycker detta är väldigt jobbigt. Vill att Gud hjälper oss med detta, att hitta tillbaka till det som vi hade förut. Att Gud får pojkvännen att lita på mina ord. Älskar honom. Är så förkrossad.

 37. Anonym

  Jag ska be för dig. Gud välsigne dig!/ Helena

 38. Erica

  Hej, jag har bett nu men kommer be mera så du vet 🙂 Ta hand om dig ❤

 39. Helena

  Vill ha hjälp av Gud med mitt förhållande med den man jag träffar. Förhållandet är inte riktigt bra just nu knakar i fogarna. Han vet inte vad han vill längre om vi ska träffas han tycker inte det känns bra. Jag känner mig förkrossad gråter o gråter mitt hjärta bröster snart, vet inte vad jag ska säga eller göra längre för att komma tillbaka dit vi var. Vill ha hjälp att be för oss att det blir bra igen.

 40. Anneli Tiilikainen

  Hej. Jag har en cancersjukdom som heter follikulärt lymfom grad 2 sist hos onkologen så sa dom att mina lymfkörtlar blivit större och att dom sett nåt på min vänstra äggstock och att jag har en förändring under bröstbenet dom tog även benmärgsprov för o se så det ej spridit sig till skelettet dom ska snart börja behandla mig med antikroppar jag är kristen har en man och min son som är 15 år jag vill bli helad lider även av ångest ibland. Anneli PS: jag vill att detta läggs ut på sidan tack snälla

 41. Anneli tiilikainen

  Är kristen har en man och en son. Jag har en cansersjukdom som kallas follikulärt lymfom grad 2 blev opererad i juni en tumör nu har dom sett en förändring i mitt bröst under bröstbenet dom tog även benmärgsprov för o se så det ej spridits till skelettet såg även en förändring på min vänstra äggstock ska börja behandlas med antikroppar om ca 2v.jag lider även av ångest snälla vill att ni ber om helning Mvh Anneli tack

 42. Anonym

  Bed för vårt äktenskap. Min fru vill lämna mig men jag vill helande. Är mycket svårt nu och endast Gud kan upprätta detta.

  • Anonym

   ska be för ert äktenskap. Om ljus och helande. Var inte rädd, för rädslan kommer inte från ljuset.
   Gud hör bön!

 43. Anonym

  Tacksam för bönehjälp, längtar efter Guds ingripande i en svår situation med min ekonomi o hälsa
  tack,
  G/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s