Hjälp mig be för…

Här kan du dela det Du vill att vi ska be eller tacka för gemensamt. Du skriver det du vill dela i kommentarsfältet! Givetvis kan du välja att vara anonym när du lämnar ditt böneämne.

Annonser

179 responses to “Hjälp mig be för…

 1. Anonym

  Be för en familj med två små barn att pappan inte ska få arbete på annan ort så de måste flytta. Be att de inte flyttar då barnen är i stort behov av vår närhet o hjälp. Bed att de blir frälsta de är muslimer.

 2. Anonym

  Be för en kvinna som flyr från psykisk ohälsa. Hon flyr genom alkohol, matmissbruk och bygger upp korta förhållanden med kvinnor. Hon har haft en tuff uppväxt och bär på många sår. Be om att hon ska få en stark gudsupplevelse och komma tillbaka till sin barnatro. Hon vill leva med en man men känner att hon inte vågar öppna upp sig för all smärta hon bär på. Amen!

 3. Maria

  Be för min syster K som mår dåligt igen och har åkt in. Vi anhöriga är utom oss av oro då hon är i ett allvarligt tillstånd. Hon behöver all bön hon kan få.

 4. Helena

  Snälla be för mig och min pojkvän. Känns inte bra just nu. Har haft/har en fnurra på tråden efter en del tjafs som varit. Min kille är inte som tidigare känns som han håller ett visst avstånd nu. Det är mest jag som tar kontakt nu. Jag är rädd att det ska ta slut mellan oss. Tycker detta är väldigt jobbigt. Vill att Gud hjälper oss med detta, att hitta tillbaka till det som vi hade förut. Att Gud får pojkvännen att lita på mina ord. Älskar honom. Är så förkrossad.

 5. Anonym

  Jag ska be för dig. Gud välsigne dig!/ Helena

 6. Erica

  Hej, jag har bett nu men kommer be mera så du vet 🙂 Ta hand om dig ❤

 7. Helena

  Vill ha hjälp av Gud med mitt förhållande med den man jag träffar. Förhållandet är inte riktigt bra just nu knakar i fogarna. Han vet inte vad han vill längre om vi ska träffas han tycker inte det känns bra. Jag känner mig förkrossad gråter o gråter mitt hjärta bröster snart, vet inte vad jag ska säga eller göra längre för att komma tillbaka dit vi var. Vill ha hjälp att be för oss att det blir bra igen.

 8. Anneli Tiilikainen

  Hej. Jag har en cancersjukdom som heter follikulärt lymfom grad 2 sist hos onkologen så sa dom att mina lymfkörtlar blivit större och att dom sett nåt på min vänstra äggstock och att jag har en förändring under bröstbenet dom tog även benmärgsprov för o se så det ej spridit sig till skelettet dom ska snart börja behandla mig med antikroppar jag är kristen har en man och min son som är 15 år jag vill bli helad lider även av ångest ibland. Anneli PS: jag vill att detta läggs ut på sidan tack snälla

 9. Anneli tiilikainen

  Är kristen har en man och en son. Jag har en cansersjukdom som kallas follikulärt lymfom grad 2 blev opererad i juni en tumör nu har dom sett en förändring i mitt bröst under bröstbenet dom tog även benmärgsprov för o se så det ej spridits till skelettet såg även en förändring på min vänstra äggstock ska börja behandlas med antikroppar om ca 2v.jag lider även av ångest snälla vill att ni ber om helning Mvh Anneli tack

 10. Anonym

  Bed för vårt äktenskap. Min fru vill lämna mig men jag vill helande. Är mycket svårt nu och endast Gud kan upprätta detta.

  • Anonym

   ska be för ert äktenskap. Om ljus och helande. Var inte rädd, för rädslan kommer inte från ljuset.
   Gud hör bön!

 11. Anonym

  Tacksam för bönehjälp, längtar efter Guds ingripande i en svår situation med min ekonomi o hälsa
  tack,
  G/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s